Premium - priser

Den perfekte pakke til alle slags hjemmesider

PRO

Premium-pakke for en problemfri webshop
144 kr./måned
GRATIS domæne
1 år
Webshop
Ja
Lagerplads
5 GB
Datatrafik
Ubegrænset
Brug dit eget domæne
Ja
Premium-kundeservice
Ja
E-mailkonti
100
Google Analytics
Ja
Google AdSense
Ja
Produktimport
Ja
Webshop statistik
Ja
Produkt feed
Ja
Konverteringssporing
Ja
Produktvarianter
Ja
Rabatter
Ja
International fragt
Ja
Medlemsregistrering
Ubegrænset
Flere sprogversioner
Ubegrænset
Hjemmeside backup
Ubegrænset

STANDARD

Perfekte tjenester til at starte din virksomhed
79 kr./måned
GRATIS domæne
1 år
Webshop
Ja
Lagerplads
2 GB
Datatrafik
10 GB
Brug dit eget domæne
Ja
Premium-kundeservice
Ja
E-mailkonti
20
Google Analytics
Ja
Google AdSense
Ja
Produktimport
Ja
Webshop statistik
Ja
Produkt feed
Nej
Konverteringssporing
Nej
Produktvarianter
Nej
Rabatter
Nej
International fragt
Nej
Medlemsregistrering
100 medlemmer
Flere sprogversioner
2 sprog
Hjemmeside backup
5 backups
Du vil modtage dit eget domæne GRATIS i 1 år med vores velkomstgave. I de følgende år kan du fornye domænet til standardpriserne.
Lagerplads er den hukommelse som stilles til din rådighed til opbevaring af billeder og filer. Dine e-mailkonti og deres indhold optager ligeledes plads i den samlede lagerplads.
Med datatrafik menes der på månedlig basis, mængden af data som sendes begge veje mellem din hjemmeside og dine besøgende. Hæv grænsen for datatrafik og få endnu flere besøgende til din side.
Du kan nemt forbinde et ubegrænset antal domæner som du allerede ejer, eller købe ny igennem Webnode. Dermed kan du drive din side under et unikt URL, f.eks.: minhjemmeside.dk i stedet for minhjemmeside.webnode.dk.
Vi garanterer prioriteret kundeservice til alle vores Premium-brugere. Vi er til rådighed mandag til fredag og vil gøre vores bedste for at besvare dit spørgsmål indenfor 24 timer.
Vælg mellem vores foruddefinerede formularer eller opret nye uden begrænsninger, helt efter dine behov.
De udvidede statistiker viser hvor mange besøgende din side har haft over tid, hvilke steder på nettet dine besøgende kommer fra, samt du kan se hvilke af dine sider som er mest populære.
Opret professionelle e-mailkonti med matchende domænenavn til din hjemmeside. (F.eks. john@minhjemmeside.dk)
Sæt kulør på dit website med spændende videoer som levende baggrund på din hjemmeside. Vi har allerede fundet et par flotte eksempler som du frit kan benytte. Du kan også bruge video fra enten Youtube eller Vimeo.
Kom igang med at sælge produkter og tjenester online. Med vores webshop kan du nemt fremvise dine produkter, sortere dem i forskellige kategorier, markere dem og vise prissammenligning. Vores administration af ordre og statistik er nem at bruge og hjælper dig at holde styr på ordre og se hvordan din webshop præsterer.
Fjern Webnode-annoncen fra hjemmesidens sidefod og giv din side sit helt eget brand ved også at tilføje et unikt favicon.
Du kan nemt forbinde Google Analytics til din hjemmeside! Begynd at følge de avancerede statistiker og se hvordan din hjemmeside præsterer.
Tjen penge ved at fremvise reklamer på din hjemmeside med Google AdSense. Forbind ads.txt filen for at kontrollere hvilke reklamer der vil blive vist på din hjemmeside.
Begræns adgangen til udvalgte sider af din hjemmeside og tillad kun godkendte medlemmer adgang. Nem håndtering og administrering af registeringer fra din hjemmeside.
Opret flere sprogversioner af din hjemmeside og kom tættere på dine internationale kunder.

Bemærk: Denne funktion inkluderer ikke oversættelse af din hjemmesides indhold.
Lav en sikkerhedskopi af din hjemmeside før enhver størrer opdatering og du vil være i stand til at genskabe den originale version hvornår det skal være.
Denne pakke inkluderer ikke et gratis domæne. Du kan nemt forbinde domæner du allerede ejer, eller købe nyt igennem Webnode.
Importer dine produkter fra en CSV-fil og rediger dem nemt. Tilføj produkter fra forskellige systemer og opdater dem hurtigt.
I webshopens statistik får du indsigt i kundeadfærd. Få detaljerede oplysninger om din webshops indtægter, hvilke produkter som er de mest populære og hvor trafikken til webshoppen kommer fra.
Lav et produkt feed i Google Merchant Center, Facebook og Ebay Shopping med dine produkter og tiltræk flere kunder til din webshop.
Tilslut din webshop til dine Google-annoncer og Facebook Pixel konto. Spor konverteringer, afkast på investering og optimer dine annoncekampagner.
Tillader dig at tilføje variationer af et produkt (f.eks. forskellige farver eller størrelser).
Tilbyd rabatter og fri fragt til dine kunder. Du kan også give rabat, da kunden bestiller for over et bestemt beløb. Du kan også nemt tilbyde dine kunder rabatkoder.
Lad dine kunder købe dine produkter fra andre lande, og giv dem mulighed for at vælge en lokal leveringsmetode.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke abonnementsperioder kan man vælge?

Minimumsperioden for en Premium-pakke er 1 år. Hvis du abonnerer 2 år eller længere tid, kan du opnå en betydelig rabat. Desuden behøver du ikke huske at fornye dit abonnement hvert år, hvilket sparer dig tid fremover.

Hvorfor bør jeg få mit eget domænenavn?

Din hjemmeside vil fremstå mere professionel med en unik internet-adresse fremfor den type internet-adresse du får ved oprettelse af et gratis projekt på Webnode. F.eks. eksempel.webnode.dk. Dit eget domænenavn bør være nemt at huske og let at stave, hvilket gør din hjemmeside mere tilgængelig.

Får jeg det gratis domænenavn automatisk?

Ja, vi giver dig 1 års gratis registrering af et valgfrit domænenavn ved din første bestilling af enten Mini-, Standard- eller Pro-Premium. Efter du har gennemført bestillingen af Premium vil du efterfølgende modtage en værdikode som er gyldig til betaling af et valgfrit domæne. Værdikuponens gyldighed er 45 dage og skal indløses inden da.

Kan jeg oprette min egen e-mailkonto?

Ja, hvis du har Premium aktiveret samt dit eget domæne kan du oprette e-mailkonti med dit eget domæne, f.eks. kontakt@min-hjemmeside.dk

Tilbyder Webnode automatisk fornyelse af købte tjenester?

Ja, betaler du med enten PayPal eller med betalingskort, er automatisk fornyelse aktiveret som standard. Du kan deaktivere dette ved at klikke her. Betalingen trækkes fra din PayPal-konto eller samme kort som blev brugt under den første betaling. Du vil blive notificeret pr. email i god tid før en betaling trækkes.

Kan jeg fortryde registrering af et domæne?

Nej, i det øjeblik din betaling er gennemført, er det for sent at annullere bestillingen.

Kan jeg drive min hjemmeside gratis?

Ja, Webnode giver dig mulighed for at lave så mange hjemmesider du ønsker - helt gratis. Hver gratis hjemmeside inkluderer; pålidelig webhotel, professionel kundeservice, og et underdomæne til webnode.com som internetadresse, f.eks. eksempel.webnode.dk

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage?

Når du bestiller Premium, har du ved den første bestilling en fortrydelsesret på 15 dage. Lever Webnode ikke op til dine forventninger giver vi dig pengene tilbage.

Hvilken slags domæne vil jeg få og i hvor lang tid?

Med dit første køb af enten en Mini-, Standard- eller Pro-Premium, vil du efterfølgende modtage en værdikode som er gældende til et valgfri domæne i 1 år. Efter det første år vil du blive opkrævet et gebyr hvis du ønsker at beholde registreringen af domænet i længere tid. Premium og eget domænenavn er to separate ydelser som faktureres hver for sig, og som skal fornyes hver sig. Se hvilke domænetyper vi tilbyder i vores domæne-prisliste.

Hvad hvis jeg allerede har et domæne hos en anden leverandør?

Med Premium aktiveret kan du benytte et domæne som du allerede har registreret ved en anden leverandør, til din Webnode-hjemmeside. Med dit første køb af enten en Mini-, Standard- eller Pro-Premium, vil du modtage en værdikode som er gældende til et valgfri domænenavn i 1 år, eller den kan bruges til at overføre et eksisterende domæne til Webnode eller pege dit domæne til Webnode ved hjælp af DNS-innstillinger.

Har jeg fortrydelsesret?

Ja, når du bestiller Premium, har du har 15 dages fortrydelsesret ved din første bestilling. Fortrydelsesretten gælder ikke ved bestillinger betalt med værdikode, og heller ikke ved domæneregistreringer. I det øjeblik din betaling for registrering af domæne er gennemført, er det for sent at annullere bestillingen. Mere information om dette kan du finde her.

Hvordan fungerer Premium-pakken Limited?

Premium-pakken Limited inkluderer ikke et gratis domæne. Pakken er ideel til dig der ønsker at bruge dit eget domæne, men ikke har behov for yderligere Premium-funktioner. Limited-pakken gør det muligt at pege til dit domæne til dit webnode-projekt manuelt ved hjælp af DNS-indstillinger. Registrering af domæne samt overførsel af domæne indgår ikke i Limited-pakken.

Prøv Webnode gratis

Byg din hjemmeside i dag og vælg den rette Premium-pakke senere.