HjemmesideWebshopOprette betalingsmåde

Oprette betalingsmåde

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter betalingsmåder i din webshop.

1. Klik på Betalingsmetoder tilgængelige under Webshop indstillinger
    betalingsmetoder
  2. Alternativt kan du klikke på Indstillinger i menuen i redigeringstilstand.
  3. Klik Webshop og derefter Opsæt under Betalingsmåder.
  4. Din webshop leveres med et par allerede tilføjede betalingsmetoder. Du kan redigere disse via knappen Rediger.
    5. Du kan også tilføje en ny betalingsmåde ved at klikke på Ny betalingsmetode.

6. Vælg derefter den metode, du er interesseret i, i menuen.
Du kan se, hvordan du linker din PayPal-konto til din webshop i vores artikel Tilføje PayPal som betalingsmetode. Hvis du ikke har opgraderet din PayPal-konto til en PayPal-erhvervskonto, kan du se denne artikel Opgrader din PayPal-konto til en PayPal-erhvervskonto. Du kan også modtage kreditkortbetalinger ved at tilføje Stripe-tjenesten og bruke Klarna.

TIPS:

Når du tilføjer en ny betalingsmåde til din webshop, indstilles den automatisk som aktiv. Det betyder, at betalingsmåden blev korrekt tilføjet til webshoppen, men ikke at betalingsmåden automatisk er knyttet til det eksterne betalingssystem. Kontakt venligst kundeservice for betalingsmåden for at sikre, at alt er korrekt oprettet.

TIPS:

Vi anbefaler, at du kontakter Webnodes kundeservice for at sikre, at din ønskede betalingsmetode kan implementeres.