Support sektion
HjemmesideWebshopRediger et produkt

Rediger et produkt

I en nyoprettet webshop er der allerede nogle produkter som du kan redigere efter dine behov. Denne artikel viser dig de muligheder, der tilbydes.

1. Gå til produkterne ved at klikke PRODUKTER i menuen.
  2. Klik den produkt du vil redigere.

3. Du kan ændre navn, pris eller beskrivelse af et produkt ved at klikke i feltet.
    I dette vindue, kan du også tilføje eller fjerne produkter fra kategorier. Mere information om kategorier finder du i vores artikel Oprette og redigere kategorier.

Yderligere produktindstillinger

Hvis du midlertidigt vil gøre et produkt utilgængeligt i webshoppen, kan du klikke Skjul produktet i webshoppen. Produktet vises ikke for dine kunder, men du har stadigvæk adgang til det i din produktliste. Kryds af feltet igen, hvis du vil gøre produktet tilgængeligt i webshoppen.
    I vinduet REDIGER PRODUKT, finder du også fanerne Lager, Salgsfremstød, Varianter og Avanceret

Lager

I feltet for Produktnummer, kan du indtaste produktets unikke produktnummer, så at dine kunder nemt kan finde produktet på prissammenligningssider.
    Hvis du har et begrænset antal produkter, kan du angive antallet af tilgængelige produkter i feltet Antal på lager. Når du sælger produkterne, falder lagerstatus. Da tilgængelighed når 0 produkter, vises produktet som Udsolgt, og kunderne kan ikke længere føje produktet til indkøbskurven.

lager  Salgsfremstød

Hvis du vil have et produkt at skille sig ud fra mængden, kan du tilføje etiketter som: Udsalg, rabat mv. Etiketter kan tilføjes i feltet for Vis produktetikette og etiketter vil da vises på produktet.
    I feltet Oprindelig pris, kan du indtaste sammenligningsprisen. Webshoppens besøgende kan sammenligne før og nu-priser og se hvor stor rabatten er.
    Et produkt med etikette og oprindelig pris, kan se sådan her ud:Avanceret
    Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse et produkts URL og specificere andre indstillinger for søgemaskineoptimering.

Hvis du midlertidigt vil fjerne et produkt fra din webshop, kan du klikke Skjul produktet i webshoppen. Produktet vil ikke længere vises for webbshopens kunder, men du har stadig adgang til produktet i produktlisten. For at vise produktet igen, kryds af feltet.
    Da du klikker PRODUKTER i menuen, kommer du direkte til siden der du kan redigere dine produkter. Da du krydser for et produkt, kan du vælge hvis du vil vise, skjule eller slette produktet. Hvis du sletter et produkt her, slettes den permanent fra din webshop.

Glem ikke at udgive ændringerne ved at klikke Gem og derefter udgive ændringerne ved at klikke UDGIV oppe i højre hjørne af din editor.

Du kan tilføje flere oplysninger og billeder til hvert produkt. Dobbeltklik på produktet i produktlisten og en side hvor du kan redigere produktet åbnes. Under produktbilledet kan du tilføje mere tekst og indhold, hvor der siger "Klik her for at redigere".
    For hvert produkt, kan du tilføje billedergalleri eller en knap. Klik plus-knappen der vises, når du flytter musemarkøren over en sektion og vælg den type indhold, du vil tilføje.