HjemmesideWebshopTilføj et produkt

Tilføj et produkt

I en nyoprettet webshop, er der allerede nogle produkter som du kan redigere efter dine behov. Du kan også tilføje helt nye produkter. Denne artikel beskrives hvordan du redigerer og tilføjer nye produkter. Den beskrives også hvordan du tilføjer beskrivelse, billeder og moms på dine produkter.

1. Nye produkter kan tilføjes ved at klikke PRODUKTER i øverste menu i din editor.

produkt

2. Klik Tilføj produkter.

3. Indtast produktnavn, pris og beskrivelse. Her har du også mulighed for at redigere momssatsen og tilføje billeder via Tilføj billeder.

produkt

4. Upload billeder ved at klikke Upload billeder och du kan derefter vælge billeder du ønsker uploade på din computer.

5. I Kort beskrivelse, kan du skrive en kort beskrivelse af produktet. Beskrivelsen bør være så kort som muligt, så at kunden kan se hele beskrivelsen. Du kan tilføje længere beskrivelse direkte på produktsiden.

6. Du kan derefter tilføje produktet i en kategori. Dette gör det muligt for dig at sortere produkter i forskellige kategorier som f.eks. "Dame", "Herre" eller "Tilbehør".

7. I samme vindue, kan du se sektionerne Lager og Salgsfremstød. I Salgsfremstød, kan du tilføje produktetikette og oprindelig pris på produktet. I Lager, kan du udfylde hvor mange produkter du har i lager. Du ser også afsnittene Varianter og Avanceret, hvor du opsætter produktvarianter og avancerede indstillinger for søgemaskiner på produkterne. Mere information om dette finder du i vores artikel Redigere et produkt.

8. Gem alle ændringer du har lavet for produktet ved at klikke Opret.

9. Du har nu tilføjet et nyt produkt. For at gøre det synligt og tilgængeligt for dine kunder, glem ikke at udgive din webshop ved at klikke UDGIV oppe i din editors højre hjørne.

TIPS:

Nye produkter kan også tilføjes ved at bruge funktionen produktliste.