Tilføj blogindlæg til andre sider

Du kan tilføje dine seneste blogindlæg på andre sider på din hjemmeside. Svæv over en sektion så at plus-knappen for at tilføje indhold vises.

Klik plus-knappen og vælg Seneste blogindlæg.

Du kan slette indholdet med de seneste blogindlæg ved at klikke ikonen for papirkurven. Dette vil kun slette de seneste blogindlæg fra siden, dine blogindlæg vil stadig være tilgængelige på din blog-side.

Tips: For mere information om at håndtere blog, se artikelen Håndtere blog