Import og eksport af produkter

Import og Eksport af produkter giver dig bedre mulighed at håndtere produkter i din netbutik. Når du har eksporteret produkterne, kan du ændre mere end et produkt ad gangen.

Import og eksport-funktionen er en Premiumfunktion som du har adgang til med Standard og Pro. Hvordan du opgraderer til Premium beskrives i vores artikel Bestil Premium-tjenester.

1. Log ind på din netbutiks administrationside og klik på Import og Eksport af produkter.

Import og eksport af produkter

2. Vælg Eksport og klik Fortsæt.

Import og eksport af produkter

3. Vælg filformat og klik Fortsæt.

Import og eksport af produkter

4. Åbn filen for redigere den. En tabel med produkterne i din netbutik oprettes. Tilpas produktinformationen efter behov.

Import og eksport af produkter

5. Når du er klar, lad op den redigerede fil til netbutikken ved vælge Import under Import og Eksport af produkter. Klik derefter Fortsæt.

Import og eksport af produkter

6. Klik Gennemse for at finde filen på din computer. Før du fortsætter, vælg hvis du vil synkronisere produkterne eller ej (mere information om dette finder du i vinduet forneden). Klik derefter Fortsæt.

Import og eksport af produkter

7. Filen lades op på systemet, klik Afslut.

Import og eksport af produkter

8. Et nyt vindue åbnes med et resumé af ændringerne i den uploadede fil. Klik OK.

Import og eksport af produkter