Oprette forsendelsessporning

Forsendelsessporning gør det muligt for dine kunder at spore den sendte ordre.

Sådan opretter du denne funktion korrekt:

1. Log ind på din netbutiks administrationside og klik Indstillinger for netbutik.

Oprette forsendelsessporing

2. Klik Leveringsmetoder.

Oprette forsendelsessporing

3. Klik den leveringsmetode du vil redigere.

Oprette forsendelsessporing

4. I Sporing af pakke, indtast URL-adressen fra transportøren.

OBS: Dette trin er vigtigt og er også det mest komplicerede, derfor forklarer vi det med et eksempel.

En af de leveringsmetoder, du kan tilbyde er DHL. Gå til DHL og klik på Express, vælg Søg forsendelse i undermenuen, klik på Søg med Shipper's Reference. Indtast derefter ordrenummer og klik på Søg.

Kopier URL-adressen på DHL's hjemmeside og erstat ordrenummeret med {PACKAGE_ID} og tilføj denne adresse i Sporning af pakke.

Upprätta orderspårning

OBS: Denne proces (op til trin 4) er kun nødvendig for din første ordre. Hvis alle indstillinger er foretaget korrekt, fungerer det for alle fremtidige forsendelser.

5. Alt er klart. Ordren blev lavet, du sendte pakken, og transportøren har givet dig sporingsnummeret. Gå til administrationsiden og klik på Ordre.

Oprette forsendelsessporing

6. Klik på den ordre for hvilken du vil indtaste forsendelsesnummer.

Oprette forsendelsessporing

7. Klik Afsendelse af artikel.

Oprette forsendelsessporing

8. I vinduet som åbnes, vælger du leveringsmetode og forsendelsesnummer. Din kunde vil automatisk få en mail med en linke for sporing af forsendelsen.