Håndtere kundeliste

At administrere dine kundedata er nemt og hurtigt: ændre din kontaktinformation, søg efter forskellige kategorier eller tilføj nye kunder hurtigt.

1. På netbutikens administrationside klik Kunder.

Håndtere kundeliste

2. Dette åbner et nyt vindue med en liste på registrerede kunder i din netbutik.

3. I denne liste finder du kunder som har bestilt i din netbutik og kunder du har lagt til manuelt. Du kan lægge til en ny kunde ved at klikke Ny kunde.

Håndtere kundeliste

4. Hvis du vil ændre kundens data, klik på navnet i listen.

Håndtere kundeliste

5. Du kan ændre kunders login information, fakturaadresse og leveringsadresse. Da du lavet ændringerne, klik Gem.

Håndtere kundeliste
Håndtere kundeliste

Tip: Hvis du ønsker at slette en kunde fra listen, kryds for den lille boks ved siden av kundens navn og klik Slet.

Håndtere kundeliste