Exporter produkter til prissammenligningsværktøj

En prissammenligningsværktøj hjælper at øge trafikken til din hjemmeside og øger salget. Du kan fremvise dine produkter til kunder så at de nemmere finder din netbutik. Webnode tilbyder dig muligheden at lægge til dine produkter til Google Product Search, Shopping.com og Facebook Product Feed. Du kan bruge denne funktion med Premium Standard og Pro.

1. Log ind på din netbutiks administrationside og klik Indstillinger for netbutik.

Exporter produkter til prissammenligningsværktøj

2. Klik Produkt Feed.

Exporter produkter til prissammenligningsværktøj

3. Et nyt vindue åbnes med en liste på prissammenligningsværktøj. Kdyds for Ja for der du ønsker registrere dine produkter. Klik derefter Gem.

Exporter produkter til prissammenligningsværktøj

4. Derefter skal du konfigurere eksport indstillingerne for valgte værktøj.

Exporter produkter til prissammenligningsværktøj

Tip: Nedenstående links giver dig mere information om hvordan du registrerer produkter på prissammenligningsværktøj:

Her er eksempel på søgeresultat:

• Google Product Search

• Shopping.com