Oprette PayPal betalingsportal

I denne artikel, beskriver vi hvordan du opretter PayPal som betalingsmetode så at Webnode automatiskt ændrer orderns status til betald da din kunde betalt den via PayPal. For at oprette PayPals betalingsporta, behøver du din netbutiks unike URL og hvordan du får adgang til den, beskrives for neden:

1. Gå til din netbutiks administrationsside og klik Indstillinger for netbutik.

Oprette Paypal betalingsportal

2. Klik Betalingsmetoder.

Oprette Paypal betalingsportal

3. Klik PayPal.

Oprette Paypal betalingsportal

TIP: Hvis PayPal ikke findes i listen, er du nød til at lægge den til først. Du finder instruktioner for hvordan du opretter en betalingsmetode i vores artikel Opprette betalingsmetoder.

4. Skriv ind den e-mailadresse du bruger for din PayPal-konto i feltet for PayPal konto. Derefter, klik her i boblen til højre.

Oprette Paypal betalingsportal

5. Du vil nu se instruktioner for hvordan du oppretter PayPals betalingsportal. I skridt 5, finder du din netbutiks unike URL, kopier den.

Oprette Paypal betalingsportal

6. Log ind på din PayPayl-konto. Dette konto er nød til at være en Business-konto (for mere detaljer gå til www.paypal.com).

7. Gå til My account og vælg Profile.

Set up the PayPal payment gateway

8. Klik My selling tools og i sektionen Getting paid and managing my risk, klik Update ved siden af Instant payment notifications.

Set up the PayPal payment gateway

9. Klik Choose IPN Settings.

Set up the PayPal payment gateway

10. I feltet Notification URL, klistre ind URL du kopierede tidligere. Hvis du ønsker at PayPal skal sende dig notificeringer om betalinger til din netbutik, kryds for Receive IPN messages. Klik Save for at spare ændringerne.

Set up the PayPal payment gateway

11. Du kan nu modtage betalinger fra dine kunder via PayPal.