Tilføj et nyt produkt

1. Gå til din netbutiks editor og vælg den kategori der du ønsker tilføje den nye produkt.

Tilføj et nyt produkt

2. Klik Nyt produkt.

Tilføj et nyt produkt

3. Fyld i produktet navn, pris, tidligere pris, kategori og beskrivelse. Klik Billede for at tilføje et billede på produktet. Vært produkt kan kun have et billede, du kan lægge til flere billeder i produktets beskrivelse.

Tilføj et nyt produkt

4. Klik Udvidet og læg til flere specifikationer. Du kan angive sælger, rådighed, katalog nummer, farve, størrelse og vægt.

Tilføj et nyt produkt

Da du er færdig med ændringerne, klik Gem.

5. Publisere ændringerne.

Tip: Du kan redigere produkter når du vil. Klik den lille skruenøgle da du fører musepegeren over produktet. Hvis du vil slette produktet, klik krydset til højre om skruenøglen.

Tilføj et nyt produkt

Observere: Muligheden at lave produktvariationer (f.eks. forskellige farver eller størrelser  af produktet) er kun tilgængeligt for Premium Standard og Pro. For at købe Premium se vores artikel Bestil Premium-tjenester?