Tilføj Google Webmastere

1. Tilmeld dig Google Webmastere (Google Search Console). Indtast din hjemmesides URL og klik Tilføj ejendom.

Tilføj Webmaster Tools

2. Derefter, vælg Andre bekræftelsemetoder - HTML-tag og kopier metatagget.

Tilføj Google Analytics

3. Gå til hjemmesidens editor og klik SIDER.

Tilføj Google Webmastere

4. Klik SEO sideindstillinger.

Tilføj Google Webmastere

5. Klistre ind metatagget i Tilpasset HTML-kode i sidehovedet for startsiden.

Tilføj Google Webmastere

6. Udgiv ændringerne. Din hjemmeside er nu kopplet til Google Webmastere.

7. I Google Webmastere, klik på Bekræft.

Tilføj Webmaster Tools

8. Ejerskabet er nu bekræftet.

Tilføj Google Webmastere

Sådan tilføjer du et sitemap

Du kan også tilføje et sitemap af din hjemmeside til din Google-konto. Google kan du indeksere indholdet af din hjemmeside hurtigere. Følg disse trin for at tilføje dit sitemap:

1. Klik på Sitemaps og skriv ind sitemap.xml efter hjemmesidens URL. Klik derefter SEND.

2. En meddelelse om at dit sitemap blev indsendt vil vises.

Tilføj/test sitemap

Tip: Du kan finde gode tips og vejledninger i Googles Hjælp til Search Console.