Skjul hjemmeside fra søgemaskiner

W2 webd-editoren giver dig mulighed for at skjule bestemte sider, eller hele din hjemmesde fra søgemaskiner. Dette er et nyttigt værktøj, hvis du ikke ønsker besøgende, mens du opbygger din hjemmeside

Sådan skjuler du bestemte sider:

1. Klik på SIDER.

Skjul en hjemmeside fra søgemaskiner

2. Vælg den side du ønsker at skjule. Klik på SEO sideindstillinger og scroll ned.

Skjul en hjemmeside fra søgemaskiner

3. Klik på skjul denne side fra søgemaskiner. Hvis knappen er grå, den tjeneste er inaktiv. Hvis knappen er blå, er, at tjenesten er aktiv.

Skjul en hjemmeside fra søgemaskiner

Sådan skjuler du hele hjemmesiden:

1. Kilk på INDSTILLINGER.

Skjul en hjemmeside fra søgemaskiner

2. Under HJEMMESIDE INDSTILLINGER , klik på søgemaskineindeksering.

Skjul en hjemmeside fra søgemaskiner

3. Sørg for at udgive dine ændringer.