Administrer din blog

Tilføj ny blogindlæg

For at tilføje et nyt blogindlæg, klik på nylig oprettede blog og vælg Tilføj indlæg.

Indtast en titel for dit nye indlæg og klik på Opret.

Du kan til enhver tid ændre titlen på dit indlæg ved at klikke på titlen.

Du redigerer dit indlæg på samme måde som du redigerer enhver anden tekstblok på din hjemmeside.

When you have your blog post all ready to go, click PUBLISH.

Rediger eksisterende blogindlæg

For at redigere et eksisterende blogindlæg, klik på titlen.

Andre redigeringsmuligheder

Klik på Administrer indlæg for at se flere muligheder.

Planlæg udgivelse af indlæg

Du kan forsinke udgivelse af dine indlæg ved at planlægge dem il automatisk udgivelse på et foruddefineret tidspunkt.

For at indstille udgivelsesdatoen, aktiver Planlæg udgivelse og indtast den ønskede udgivelsestidspunkt.

SEO-optimering for dine indlæg

Ved at klikke på Blogindlæg SEO indstillinger kan du optimere dine indlægs SEO. Du kan ændre adressen for det eneklte indlæg. Eksempelvis: www.mywebsite.com/l/my-new-blog-post.

Slet et indlæg

For at slette et indlæg klik på Administrer indlæg.

Vælg indlægget som skal slettes i sidepanelet og klik på Slet.

Andre muligheder

Du kan tilgå yderligere blogindstillinger ved at klikke på INDSTILLINGER.

Klik på Blog.