HjemmesideRedigering af hjemmesidenSkift sidehovedet (header)

Skift sidehovedet (header)

For bedst resultat anbefaler vi at opløsningen for billedet i sidehovedet er 1920px og filstørrelsen ca. 600 KB. Større billeder kan påvirke sideindlæsningen på hjemmesiden og bruge mere båndbredde.

1. Klik på knappen til indstillinger som kommer frem når musen føres op i sidehovedet.

2. Vælg et motiv fra menuen eller klik på + Tilføj billede

3. Vælg et fra galleriet eller du kan bruge dit eget ved at klikke på + Upload billede.

4. Udgiv ændringerne.

Tip:

Du kan tilføje filtrer og effekter ved at klikke på Effekter.