HjemmesideRedigering af hjemmesidenSkift baggrund for en sektion

Skift baggrund for en sektion

1. Før musen hen over den sektion du vil skifte baggrund i, og du vil se en knappen til indstillinger bliver synlig.

2. Vælg et motiv fra menuen eller brug dit eget ved at klikke  + Tilføj billede.

3. Vælg et fra galleriet eller upload dit eget ved at klikke på + Upload billede.

4. Du kan justere og tilføje effekter til bagrunden ved at klikke på Effekter.

5. Vælg din ønskede effekt. Klik på Tilpasset og du kan beskære billedet for at få det til at passe.

6. Beskær og klik på OK.

7. Udgiv dine ændringer

Tip:

Gør din hjemmeside din egen ved at tilføje flere sektioner og tilpasse dem til din egen stil.