Opret en gratis konto

1. Gå til www.webnode.dk og klik på knappen Kom igang.

Opret en gratis konto

2. Indtast Ønsket hjemmesideadresse, E-mailadresse og Adgangskode. Kryds for Jeg accepterer Webnodes Vilkår og betingelser og Persondataforordningen, klik derefter Opret side.

opret en gratis hjemmeside

3. Vælg hjemmesidetypen du ønsker at oprette.

Opret en gratis konto

4. Vælg en af vores mange designskabeloner.

Opret en gratis konto

5. Når skabelonen er valgt bliver du automatisk sendt videre til vores online-editor.

Tip: Af tekniske årsager er det ikke muligt at skifte skabelon når først projektet er oprettet, da må man oprette et nyt gratisprojekt.

Tip: For hurtigere og mere effektiv support bør du altid kontakte Webnode fra samme e-mailadresse som dit projekt er oprettet med.