HjemmesideWebnode Premium tjenesterTilføj flersprogsfunktion

Tilføj flersprogsfunktion

Du kan tilføje yderligere sprogversioner til din personlige eller businesshjemmeside med Premium-pakkerne Standard eller Pro. Denne funktion vil kopiere indholdet af din hjemmeside til den nye sprogversion, men vil ikke oversætte indholdet.

1. Klik på INDSTILLINGER.

2. Under Sprog klik på + Tilføj nyt sprog.
sprog

3. vælg sproget du ønsker at tilføje. Markér Kopier alt indhold for at kopiere dit nuværende indhold til den nye sprogversion.
sprog

4. Du kan skifte mellem sprogversioner i web-editoren ved at vælge det ønskede sprog i værktøjslinjen.

5. Udgiv dine ændringer.