Slet en hjemmeside

1. På siden Mine projekter, vælg projektet som skal slettes og klik på Slet projekt.

Slet en hjemmeside

2. Hvis du er sikker på at du vil slette hjemmesiden skal du klikke Ja, slet.

Bekræft sletning

3. Indtast din adgangskode og vælg en hvorfor du ønsker slette hjemmesiden,klik derefter Slet projekt.

Bekræft sletning med adgangskode

Tip: Kontrollér omhyggeligt at det er den rigtige hjemmeside du er ved at slette. Når først den er slettet kan den ikke gendannes.


Can't find the answers you're looking for?