Vilkår og betingelser

Velkommen til Webnode!

Webnode er et webbaseret produkt/service, som ejes og støttes af "Webnode AG", en virksomhed baseret: Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Schweiz.

De nuværende betingelser og regler regulerer brugen af alle Webnodes produkter og tjenester, herunder hjemmesiden "webnode.dk" og dets indhold. Det indeholder en række dokumenter som Webnodes Betingelser for brug, Vilkår for domænenavne, Fortrolighedspolitik and Databehandlingskontrakt.

VED AT BRUGE WEBNODES WEBSITE (HERUNDER DENS INDHOLD) OG/ELLER, ACCEPTERER DU DE VILKÅR OG REGLER SOM FØLGER, DE RETNINGSLINJER DER TILFØJES, ELLER ÆNDRINGER SOM KAN FOREKOMME. HVIS DU IKKE KAN ACCEPTERE DISSE VILKÅR OG REGLER, ELLER HVIS DU IKKE ØNSKER AT VÆRE BUNDET AF DEM, BRUG IKKE BRUGE WEBNODES WEBSITE, PRODUKTER ELLER TJENESTEYDELSER.

BETINGELSER FOR BRUG

Webnodes hjemmeside, dens indhold, produkter og tjenester er tilgængelige for alle myndige personer, der er juridisk i stand til at indgå aftaler og indgå kontrakter (bindende). Bevis for samtykke af disse kriterier kan være påkrævet for at få adgang til alle (eller nogle) tjenester og/eller produkter, i form af identifikatorer eller kontaktoplysninger.

Disse udtryk er defineret mellem os og brugerne. Ingen anden person er berettiget til at drage fordel af dem.

Hvis en domstol eller autoritær person vurderer, at nogle bestemmelser i disse Vilkår ikke er gyldige eller uigennemførlige, vil bestemmelsen/bestemmelserne adskilles og slettes fra disse Vilkår og de resterende betingelser og bestemmelser forbliver i kraft.

Er disse Vilkår ikke i overensstemmelse med de betingelser og regler, der galdte under din registrering hos Webnode (hvis relevant) er disse Vilkår gældende, medmindre andet er angivet på yderligere dokumentation tildelt af Webnodes kundeserviceafdeling.

1. Definitioner

Uanset hvor du ser "Du", "Dig" og "Bruger" henviser til dig, brugeren af Webnodes hjemmeside, dens indhold, produkter og tjenester, og "Din" skal fortolkes i overensstemmelse hermed. Derudover "Vi", "Os" og "Webnode" refererer til Webnode AG og "Vores" og "Webnodes" skal fortolkes i overensstemmelse hermed. "Bruger Information" betyder de personlige oplysninger, der kan indsamles af os på Webnode.dk og/eller registrering og/eller køb af enhver/nogle af Webnodes ydelser eller produkter. "Vores hjemmeside" henviser til hjemmesiden "webnode.dk" og alle sider, der er forbundet til den. Begrebet "Webnodeside" henviser til hjemmeside skabt af vores brugere, og derfor skabt til brug af Webnodes systemer. "Tredjepart" henviser til enhver person/enhed/virksomhed, der ikke er forbundet med Webnode AG.

2. Tilgængelige Tjenester

2.1 Gratis Version

Webnodes basisværktøjer til oprettelse og hosting hjemmesider er helt gratis for alle brugere. Vores Gratis Versioners egenskaber er specifikke for typen af den pågældende hjemmeside. Gratis Versionen til personlige hjemmesider og hjemmesider for virksomheder har 100 MB lagerplads samt 1 GB trafik pr. måned, og mobil version af hjemmesiden. Gratis Versionen af online-butikker har 10 MB lagerplads, 1 GB trafik pr. måned, en mobil version af hjemmesiden, op til 10 produkter tilgængelig i netbutikken, og kortbetaling gennem tredjepartstjenesten PayPal.

2.2 Premium Tjenester

Når du har identificeret et specifikt behov, såsom forøgelse af lagerplads, eget domæne eller egen mailboks forudsat et domæne er tilknyttet det pågældende projekt, kan du købe en eller flere af vores Premium Tjenester. Lige nu indeholder de funktionerne, der er nævnt ovenfor, men også Prioriteret Kundeservice, Gikkerhedskopiering & Gendannelse, Erhvervsstatistik, Tilpasset sidefod, Google Analytics, og flere tjenester er til rådighed nu, eller er ved at blive lanceret.

3. Betalte Tjenester

3.1 Priser

Alle tjenester har en fastsat pris eller en prissats inden for et bestemt prisinterval, i henhold til typen af arbejdet påkrævet, og den hensatte tid det tager at levere ydelsen. Disse satser kan justeres af hensyn til ændringer i markedet, eller midlertidigt erstattes af særlige priser i forbindelse med markedsføringskampagner. Værdierne er angivet i lokal møntfod eller i US Dollar (USD). For at se vores prisliste kan du klikke her.

3.2 Anskaffelse af Premium Tjenester

Alle vores Premium Tjenester er tilgængelige på administrationssiden til dit projekt, men kan også tilgås på https://www.webnode.dk/priser/. For yderligere oplysninger eller for at købe en af vores Premium Tjenester, kan du kontakte vores kundeserviceafdeling på https://www.webnode.dk/kontakt/ .

4. Domænenavn (betalt tjeneste)

4.1 Registrering og Ejerskab af Domæne

Den person eller organisation der køber domænet er den direkte ejer deraf. Webnode engageres kun som en teknisk administrator og brugerflade (agent) mellem dig og den organisation, der tildeler domænenavnet. Hvis du (ejeren af domænet), beslutter at ikke fornye domænet, fraskriver Webnode sig ansvaret for eventuelle problemer eller spørgsmål, der kan opstå, når domænet udløber. Bemærk også, at ikke alle domæner har en karantæneperiode, så hvis du ikke fornyer dit domæne, kan du miste dit domænenavn til en anden Internet-bruger. Registrerede domæner er låst for overføring som standard. Domænet kan låses op på ejerens forespørsel.

4.2 Forlængelse af Domæne

Domænet kan fornyes fra og med købsdatoen indtil dagen før udløbsdatoen. Udløbsdatoen refererer til den dag dit domæne vil blive ugyldigt og ikke vil fungere længere. Ved mislykket forsøg på fornyelse af domænenavnet kan tilskrives et ekstra gebyr af domæneudbyderen (betingelser og prissatser er bestemt af domæneudbyderen).

4.3 Fortrydelse af Domæneregistrering

Domænet ejes af den person der købte det, fra det øjeblik købet blev gennemført, købet kan ikke fortrydes og en refundering er derfor umulig.

4.4 Privat Domæneregistrering

Du kan registrere et Domæne og samtidig bevare din anonymitet for at undgå SPAM (uønsket elektroniske meddelelser), og udeblivelse af databaser. Under registreringsprocessen, er det nødvendigt at oplyse dine kontaktdetaljer, men disse vil kun blive brugt til betalingsformål (dvs. at oprette en faktura). Desuden vil oplysningerne ikke videregives. Tjenesten privat domæneregistrering leveres af og er i overensstemmelse med brugsbetingelser af Anonymouse Domains, s.r.o., Registreringsnummer: 28296800, baseret: Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno, eller anden tredjepart. Betingelser for brug af tjenesten kan findes her: http://www.anonymousedomains.com/service-agreement.html

5. Kontrakt og Ophævelse af Kontrakt

5.1 Kontrakt

En bindende kontrakt oprettes mellem dig og Webnode når du bestiller en tjenesteydelse, og vil blive opretholdt, når betalingen er gennemført. "Betaling gennemført" er defineret af betalingen af det fulde beløb, og at en faktura er tilgængelig på administrationssiden til det pågældende projekt, i menupunktet "Backoffice" -> "Købte tjenester og fakturering". Premiumtjenester har en fortrydelsesperiode på 15 dage, hvor du kan anmode om ophævelse af købet. Denne process følger et bestemt sæt kriterier og regler (se pkt. 6.5).

5.2 Ophævelse af Kontrakt

Forudsat at du ikke ønsker en refundering af betalte tjenester, kan enhver tjeneste ophæves på et hvilket som helst tidspunkt. Refundering, køb af tjenester, og ændring af aktive tjenester, hvad end som har betydning for din hjemmesides funktionalitet må nødvendigvis præsenteres af dig (ejeren af projektet) i skriftelig form afsendt fra samme e-mail projektetet blev oprettet under.

5.3 Kontraktens Varighed

Premium tjenester købt på Webnode.dk har en varighed på 1 år og op til 10 år. Et domæne har minimum 1-2 år (afhængig af domæneudbyderens betingelser) og maksimal 10 år. For de resterende ydelser, medmindre andet er angivet på købstidspunktet, ophæves kontraken når ydelsen er leveret.

6. Betalinger/Gebyrer og Refunderinger

6.1 Betalingsmetoder

Premium tjenester kan betales via PayPal, betalingskort, bankoverførsel, og/eller andre lokale betalingsmetoder (herunder indbetaling direkte på Webnodes bankkonto).

Ved bankoverførsel er alle nødvendige bankoplysninger at finde på bestillingsbekræftelsen. Bemærk venligst at i tilfælde af pålægning af gebyre for bankoverførsel, må disse betales af dig, ikke af Webnode.

Bemærk: Du er ansvarlig for at udfylde oplysningerne på betalingsanmodningen. Sørg for, at alle felter er udfyldt, og at alle de angivne oplysninger er korrekte. Webnode er ikke ansvarlig for ufærdiggjorte anmodninger grundet forkerte eller utilstrækkelige brugeroplysninger.

6.2 Behandling af betalinger

Hvis du bruger betalingskort eller PayPal som betalingsmiddel, giver du Webnode din samtykke (enten direkte eller via affliates, datterselskaber eller andre tredjeparter) til at trække betaling fra dit kort eller konto. Vi gemmer dine betalingsoplysninger under bestillingsprocessen til fremtidig brug, hvilket gør automatisk fornyelse og køb af andre tjenester hurtigere og mere bekvem. Alt behandling af betalinger er sikker.

6.3 Tilbagevendende Betaling (Automatisk Fornyelse)

Hvis du bruger betalingskort eller PayPal som betalingsmiddel, vil dit medlemskab automatisk blive fornyet. Hyppigheden af automatisk fornyelse kan være månedlig eller årlig, afhængig af hvilken type betaling, du har valgt. Ved årlige fornyelse, vil beløbet blive forsøgt trukket umiddelbart før udløbsdatoen for tjenesten.

Automatisk fornyelse kan afbrydes når som helst på administrationssiden til det pågældende projekt. Medmindre du deaktiverer fornyelse tillader du Webnode, automatisk at trække betaling fra dit kort eller konto.

6.4 Betalingsdato og Aktiveringsdato

Betalingsdatoen sættes til datoen hvor modtagelsen af det skyldige beløb bekræftes af den valgte betalingsudbyder. For betalinger med kreditkort eller via PayPal, bliver din konto debiteret øjeblikkeligt. Hertil kommer at betalingsdato og aktiveringsdato er den samme, medmindre bestillingen er manuel, i disse tilfælde kan det forekomme at aktiveringen er forsinket med et par dage.

6.5 Anmodning om Refundering

Alle Premium-tjenester, undtagen registrering af domæne, kan fortrydes og refunderes op til 15 dage efter aktiveringsdatoen. Refundering er kun mulig ved dit første køb – Webnode refunderer ikke fornyelser af eksisterende Premium-tjenester, inklusiv tjenester som er blevet fornyet automatisk af tilbagevendende betaling.

For at fortryde dit køb skal du kontakte vores kundeservice team (se artikel 5).

Trods der ikke behøves en begrundelse for at fortryde dit køb indenfor de første 15 dage så, vil vi alligevel opfordre dig til at begrunde dette da denne information er meget værdifuld for os.

6.6 Dato og Betalingsmetode for Refundering

Refundering vil ske inden for 60 dage fra den dato Webnode blev gjort opmærksom på kravet. Tilbagebetalingen vil ske via samme betalingsmetode som var brugt ved købet (undtagen ved direkte bankindbatling). Deaktivering af refunderede tjenester vil ske på samme dato hvor refunderingen udstedes.

7. Acceptabel Brug

"Acceptabel Brug" af Webnodes hjemmeside, dens indhold, produkter og tjenesteydelser er defineret i punkt 7.1 til 7.8. Aktiviteter, der går imod eller på anden måde er forbudt af disse paragraffer er, derfor i strid med vores Betingelser for Brug og gøre dig ansvarlig for disciplinære sanktioner og retsforfølgning. For mere information, se artikel 10.

7.1 Indhold

Du vil ikke udgive eller på anden måde distribuere materiale gennem din Webnodesside som er æreskrænkende, truende, obskønt, skadeligt, pornografisk eller på anden måde af ulovlig karakter. Alt materiale der på enhver måde er i konflikt med, eller overtræder vores rettigheder eller andres rettigheder (herunder, men ikke begrænset til intellektuelle ejendomsrettigheder, fortrolighedsrettigheder og privatlivets fred) er strengt forbudt. Ligesom aktiviteter der kan forårsage angst eller ubehag for os eller andre. Desuden skal du ikke udtale holdninger der er vulgære, rå, sexistiske, racistiske eller på anden måde stødende. Vi opfordrer brugere til at behandle hinanden på en respektfuld og høflig måde.

7.2 Ejerskab af Indhold

Du lover ikke at offentliggøre eller på anden måde tilgænliggøre materiale via webnodes tjenester, som ikke retmæssigt ejes af dig uden samtykke fra af den retmæssige ejer.

7.3 Deltagelse i Events

Du vil overholde de regler, der er fastsat for enhver konkurrence, reklame- eller markedsføring-kampagne, du deltager i på vores hjemmeside.

7.4 Indgriben

Du vil ikke udøve adfærd eller aktivitet, som kan påvirke driften eller sikkerheden på nogen af Webnodes sider. Du vil ikke udøve adfærd som på nogen måde en til gene eller ubehag for Webnodes medarbejdere.

7.5 Identitet

Du vil ikke udgive dig for værende andre end dig selv/din organisation, ej heller misrepræsentere din tilknytning til en person/organistaion.

7.6 SPAM

Du vil ikke reklamere for din Webnode hjemmeside ved at sende SPAM (Dvs. e-mails sendt til konti uden forudgående samtkke med den pågældende kontoejer).

7.7 Robot Software

Du vil ikke bruge robot software (eller anden software, der ikke er forsynet af Webnode) til at skabe nye Webnodesider eller til at få adgang til eller ændre hjemmesider på Webnode.

7.8 Omgåelse af Begrænsninger

Du vil ikke bruge midlertidige løsninger af enhver art, for at omgå pakkebegrænsninger eller restriktioner af enhver form for Webnodes tjenester eller funktioner.

8. Intellektuel Ejendomsret

Alt materiale med ophavsret, varemærker og/eller mærket af andre intellektuelle ejendomsrettigheder, der leveres som en del af Webnodes hjemmeside vil for evigt, tilhører os eller vores licensgivere. Desuden er du kun tilladt at anvende dette materiale i overensstemmelse med hvad der er beskrevet i vores Betingeler for Brug, og på ingen anden måde. Du vil ikke kopiere, reproducere, dele, udnytte eller på nogen måde drage gevinst af sådant materiale eller indhold, og du vil ikke hjælpe/lette nogen tredjepart ved at foretage ovennævnte aktiviteter.

Ydermere, hvis du bemærker en sådan distribution eller kommerciel udnyttelse, accepterer du at underrette Webnode straks.

9. Beskyttelse

Alle indsamlede brugeroplysninger behandles på den måde og med de begrænsninger, der er angivet i vores Fortrolighedspolitik.

10. Overtrædelse af Betingelser for Brug

Hvis du undlader at overholde de betingelser, der er fastsat i artikel 7 og/eller deltager i aktiviteter, der strider imod eller på anden måde ikke tolereres af disse Betingelser for Brug gør dig til genstand for disciplinære sanktioner og juridiske sanktioner. Beslutningen om at indlede disciplinære sanktioner (herunder, men ikke begrænset til afbrydelse af alle tjenester) forelægger Webnodes diskretion.

Indrapportering af overtrædelser af de gældende Betingelser for Brug, eller af lokal lovgivning skal ske ved at kontakte Webnode her.

11. Suspension/Ophør af Tjenester

Vi forbeholder os retten til øjeblikkeligt at annullere eller suspendere vores tjenester til dig, hvis du bryder eller hvis vi har rimelig grund til at tro, at du vil bryde vores Betingelser for Brug. Vi vil også afslutte vores tjenester til dig, for vores egen skyld, hvis du udøver en adfærd, som vi vurderer værende uacceptabelt.

12. Ansvarsfraskrivelse

VI ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER PÅ VORES BRUGERS ELLER TREDJEPARTS HARDWARE, DER SKER DIREKTE, INDIREKTE ELLER, SOM FØLGE AF ELLER I FORBINDELSE MED BRUG AF VORES TJENESTER OG/ELLER PRODUKTER, HERUNDER DOWNLOAD AF MATERIALER VIA VORES TJENESTER. VI ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER AF BEGÅET AF BRUGEREN ELLER TREDJEMAND SOM FØLGE AF ELLER MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE DE TJENESTEYDELSER OG/ELLER VORES HJEMMESIDE OG/ELLER PRODUKTER IKKE DIREKTE, INDIREKTE ELLER I FORBINDELSE MED DETTE. OMKOSTNINGERNE VED BRUG AF TJENESTER ER PÅ DIN EGEN RISIKO, OG DU ER ENEANSVARLIG FOR SKADER AF DIT PC SYSTEM ELLER ANDRE DELE ELLER TAB AF DATA SOM FØLGE AF DOWNLOAD AF ET HVILKET SOM HELST MATERIALE.

DU FORSTÅR UDTRYKKELIGT OG ACCEPTERER, AT DIN BRUG AF WEBNODES HJEMMESIDE, TJENESTER, OG PRODUKTER ER PÅ EGEN RISIKO, OG AT WEBNODES HJEMMESIDE TJENESTER OG PRODUKTER LEVERES "SOM DEN ER" OG "SOM TILGÆNGELIG". DU ANERKENDER OG ACCEPTERER YDERLIGERE AT VI IKKE ER ANSVARLIGE FOR TILGÆNGELIGHEDEN OG/ELLER FUNKTIONALITETEN AF WEBSTEDER FRA TREDJEPART OG/ELLER MATERIALER DU KAN FÅ ADGANG TIL GENNEM EN HJEMMESIDE PÅ WEBNODE.

12.1 Tredjepart

Vi opfordrer ikke til, og er ikke ansvarlig for, eller hæfter for indhold, reklamer, produkter og tjenester tilgængelige på, eller via en tredjeparts websted.

Transaktioner mellem dig og en tredjepart på eller gennem Webnodes hjemmeside, herunder betaling for og levering af produkter, tjenester eller eventuelle andre vilkår, bestemmelser, garantier eller repræsentationer udgifter forbundet med sådanne transaktioner, er lavet mellem dig og den pågældende organisation. Derfor er vi ikke ansvarlige eller erstatningspligtige for nogen form for tab eller skade, der måtte forekomme under sådanne transaktioner.

12.2 Udelukkelse af Garanti

Webnode, dets datterselskaber, og dets licensgivere hverken lover eller garanterer at:

 • (a) Brugen af vores tjenester og produkter vil opfylde dine krav.
 • (b) Brugen af vores tjenester og produkter vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fri for fejl eller virus.
 • (c) Oplysninger indhentet af dig som et resultat af din brug af de tjenester og produkter vil være nøjagtige eller pålidelige.
 • (d) fejl i driften eller funktionaliteten af software leveret til dig som en del af de tjenester, vil blive rettet.

Rådgivning eller enhver form for oplysninger, enten mundtlig eller skriftlig, indhentet af dig fra Webnode, gennem vores tjenester skal skabe grundlag for garanti som ikke er udtrykkeligt angivet i vilkårene.

Webnode fraskriver sig også alle garantier og betingelser af nogen art, hverken udtrykkelige eller stiltiende, herunder, men ikke begrænset til, stiltiende garantier og betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse.

13. Ansvarsbegrænsning

I henhold til bestemmelserne Ansvarsfraskrivelsen (artikel 12) ovenfor, forstår du udtrykkeligt og accepterer at Webnode, dens datterselskaber, og samarbejdspartnere, ikke er ansvarlige overfor dig i forhold til betingelserne angivet i punkt 13.1 til 13.4

13.1 Generelt

Eventuelle direkte, indirekte, tilfældige, eller andre skader, der kan påføres dig uanset årsag og under enhvert krav om erstatningsansvar. Dette omfatter, men ikke begrænset til, tab eller fortjeneste (uanset om der er direkte eller indirekte), ethvert tab af goodwill eller forretningsmæssigt omdømme, tab af data, omkostninger til erstatningsvarer, serviceydelser, eller andre immaterielle tab.

Ethvert tab eller skade, påført af dig, herunder men ikke begrænset til tab eller skade som følge af:

 • (a) Din tillid til fuldstændigheded, nøjagtigheded eller eksistensen af nogen form for reklame, eller som et resultat af forbindelse eller transaktion mellem dig og annoncør eller sponsor, hvis annoncer vises på tjenesterne.
 • (b) Enhver ændring, Webnode måtte gøre til tjenesterne, eller til permanent eller midlertidig afbrydelse i levering af tjenesterne (eller andre funktioner som en del af tjenesterne).
 • (c) Sletning af, korruption af, eller mangelfuld lagring af indhold eller anden kommunikationsdata, der vedligeholdes af dig eller gennem din brug af tjenesterne.
 • (d) Du undlader at give Webnode nøjagtige kontooplysninger.
 • (e) Du undlader at holde din adgangskode eller kontooplysninger sikkert og fortroligt.

13.2 Jurisdiktion

Begrænsningerne i Webnodes forpligtelse til dig i punkt 13.1 ovenfor gælder, uanset om Webnode er blevet underrettet om eller burde have kendt til muligheden for sådanne tab eller ej. Desuden er begrænsninger som er lovmæssige i din jurisdiktion være gældene for dig.

13.3 Oplysninger på Webnodes hjemmesider

Vi er ikke ansvarlige for, eller hæfter for:

 • (a) Materiale skrevet af brugerne, især dem skrevet på blogs og/eller fora. Desuden støtter vi ikke sådant materiale og forbeholder os ret til at kontrollere sådanne bidrag, og retten til at reagere, kommentere, redigere, afvise at udgive eller fjerne fra blogs og/eller fora med vores fulde diskretion. Manglende evne til at fjerne materialer, betyder ikke, at vi støtter eller acceptere denne.
 • (b) Nøjagtigheden, planægningen af, eller pålideligheden af oplysninger/udtalelser på din Webnode hjemmeside, ej heller skal vi blive holdt ansvarlige/hæfte for udtalelser, rådgivning og/eller udtalelser genereret af brugerne på blogs og i fora (undtagen i det omfang det kræves ved lov). Hvis du har noget at påstå, som følge af en anden brugers handlinger og/eller udtalelser, accepterer du at forfølge en sådan påstand kun mod denne bruger og ikke imod os.
 • (c) Kvaliteten, nøjagtigheden eller tilstrækkeligheden af Webnodes hjemmeside, medmindre det er påkrævet ved lov. Men vi vil engagere os til rimelighed i at, leverere vores tjenester på den mest professionelle måde.
 • (d) Enhver svigagtig vildledning, som vi gør, og for enhvert dødsfald eller personskade forårsaget af vores forsømmelighed. Vi vil ikke være ansvarlig for eller hæfte over for dig eller andre tab/skader, som du eller en tredjepart kan være en del af som følge af, brug af, eller i forbindelse med din brug af Webnodes hjemmeside.

14. Løbende Forbedringer

Kvaliteten af vores produkter og tjenester er den vigtigste fokus hos Webnode, derfor er vores system baseret på en løbende forbedringsprocess (CIP) både med hensyn til de tekniske aspekter og produktdesign.

15. Feedback

Som en del af vores forpligtelse til kvalitet vil Webnode gerne modtage dine kommentarer og forslag til de betingelser og politikker angivet i de aktuelle Betingelser for Brug. For at bidrage med dine kommentarer/forslag, bedes du kontakte vores kundeservice ved at sende en mail til: support@webnode.dk

16. Ændringer og opdateringer i vilkår og betingelser

Webnode AG forbeholder sig ret til at opdatere vilkårene til enhver tid, for at tage hensyn til lovmæssige, industrielle eller andre ændringer istatus quo. Den seneste opdaterede version af denne aftale findes på hjemmesiden "webnode.com". Hvis en opdatering ændrer dine rettigheder væsentligt, meddeler vi dig inden for en rimelig frist, før opdateringen træder i kraft. Du kan nægte enhver ændring af disse vilkår ved at opsige brugen af din Webnode-hjemmeside, produkter og tjenester. Vi anbefaler alle brugere til at læse denne aftale og gennemgå den regelmæssigt. Dokumenterne gælder fra dagen for deres sidste opdatering.

Bemærk: For at forbedre din oplevelse med vores tjenester offentliggør vi oversættelser af alle dokumenter i vores Vilkår for brug. I tilfælde af eventuelle forskelle mellem denne og den engelske udgave gælder den engelske version.